Μαθήματα χορού για νήπια, παιδιά και εφήβους!!!

Ήδη από τις πρώτες προσχολικές ημέρες της ζωής του, θα διαπιστώνετε συνεχώς αλλαγές στις ανάγκες, στις απαιτήσεις, στις συνήθειες και στις ικανότητες του παιδιού σας. Αν είστε σωστά ενημερωμένοι γι’ αυτές τις αλλαγές, θα μπορέσετε να κατανοήσετε πιο εύκολα τις ανάγκες του παιδιού σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να ανταποκριθείτε καλύτερα στον πιο μαγευτικό ρόλο της ζωής σας: αυτόν του γονέα.

Είναι σημαντικό για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του το παιδί να ενθαρρύνεται να διερευνήσει τα ταλέντα του υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων επαγγελματικών. Οι δάσκαλοί μας κατανοούν ότι κάθε παιδί αναπτύσσεται με διαφορετικό ρυθμό και ότι η περίοδος έως τα επτά έτη είναι κρίσιμη για τη γνωστική, νευρική, κινητική, γλωσσική και κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη.

Η MetroDance είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει το παιδί σας χορό με μαθήματα για κορίτσια και αγόρια όλων των ηλικιών. Εκπαιδευόμενοι συνεχώς επάνω στις νέες τεχνικές ψυχοκινητικής ανάπτυξης και χορού αναλαμβάνουμε τη σωστή κινησιολογική ανάπτυξη του παιδιού σας. Η κίνηση του σώματος στον ρυθμό της μουσικής μπορεί να αλλάξει εντελώς την ζωή του παιδιού σας!