Προσφορές για μαθήματα χορού

Παραμένοντας δίπλα σας στη δύσκολή αυτή εποχή και κατανοώντας την ανάγκη σας για χορό, η MetroDance by Bolero προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα για εσάς, μία ειδική προσφορά για μαθήματα χορού. Καλέστε μας ή ελάτε από το χώρο μας και επωφεληθείτε της προσφοράς γρήγορα καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος… Ακόμα κάθεστε ;

Ο χορός σμιλεύει το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα. Είναι ο πλέον διασκεδαστικός τρόπος για να γυμναστούμε και να ανακτήσουμε την ψυχική μας αρμονία και ισορροπία. Επιπλέον, τα οφέλη για την καρδιά, τους πνεύμονες, τα σωματικά και ψυχικά άλγη είναι άμεσα και ουσιαστικά. Για τους λόγους αυτούς, η ενασχόληση με το χορό δεν πρέπει να είναι απλά ένα ενδιαφέρον αλλά μία ουσιαστική διέξοδος στα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Η διεύθυνση της σχολής χορού MetroDance by Bolero κατανοώντας απόλυτα την οικονομική κατάσταση της ελληνικής πραγματικότητας φροντίζει να μετατρέψει την ενασχόληση με το χορό από μία δυσπρόσιτη πολυτέλεια σε ένα οικονομικά προσιτό αγαθό παρέχοντας συμφέροντα πακέτα και προσφορές για την εκμάθηση του είδους χορού που σας ενδιαφέρει.

Κοντά μας θα βρείτε σίγουρα μία οικονομική προσφορά που θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές σας δυνατότητες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ακόμα, αν είστε γονείς και θέλετε το παιδί σας να πάρει σωστή ανάπτυξη, διαλέξτε τη σωστή επιλογή για την σωματική διάπλαση, την πειθαρχία και την κιναισθητική νοημοσύνη του παιδιού σας. Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας και με τη βοήθεια των άρτια καταρτισμένων καθηγητών μας το παιδί αυξάνει την αυτοπεποίθησή του και την αυτοπειθαρχία του βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αρμονία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα. Η ψυχοσωματική ευημερία και η οξύτητα του πνεύματος βελτιώνονται μέσα από τα μαθήματα χοροκίνισης, τη διδασκαλία αθλητικού χορού και την εκτέλεση κατάλληλα προσαρμοσμένων στους μικρούς μας φίλους χορογραφιών.

Επίσης, ως δώρο για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας αναλαμβάνουμε την χορογραφία του γάμου σας με ελάχιστα χρήματα. Θα δημιουργήσουμε για εσάς την κατάλληλη χορογραφία που αναπαριστά την όμορφη προσωπική σας ιστορία. Ο εντυπωσιασμός των φίλων και συγγενών που θα παρευρίσκονται στο γάμο είναι σίγουρη όπως επίσης σίγουρη είναι η παροχή της υπηρεσίας εκ μέρους μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Και επειδή ο χορός για εμάς είναι τρόπος ζωής αναλαμβάνουμε την προπόνηση αθλητών χορού με φιλικές τιμές. Στόχος μας είναι η προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού χορού στην Ελλάδα και όχι η οικονομική αποδυνάμωση των αθλητών μας. Άλλωστε, καθώς ο χορός είναι σπουδή, η επαγγελματική κατάρτιση των χορευτών μας είναι προτεραιότητά μας.

Αρχίστε και ολοκληρώστε κοντά μας την επαγγελματική σας εκπαίδευση και συμμετοχή στις επαγγελματικές εξετάσεις χορού για την απόκτηση επαγγελματικών πτυχίων του διεθνούς οργανισμού χορού I.D.T.A.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα σε συνάρτηση με την προσφερόμενη τιμή είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!

Εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση και να έρθετε κοντά μας. Εμείς φροντίζουμε για όλα τα άλλα δημιουργώντας οικονομικά πακέτα εκμάθησης χορών latin, ballroom, oriental, ballet, hip hop, salsa, tango argentino και zumba σε ερασιτεχνικό, αθλητικό ή επαγγελματικό επίπεδο.