ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΧΟΡΟΥ

Πιο οικονομικά από ΠΑΝΤΟΥ!!

Εγγυημένα αποτελέσματα για κοινωνικό, αγωνιστικό ή επαγγελματικό χορό στις πιο χαμηλές τιμές του χώρου!!!

Παραμένοντας δίπλα σου στη δύσκολή αυτή εποχή και κατανοώντας την ανάγκη σου για χορό, η MetroDance by Bolero προσφέρει τα οικονομικότερα προγράμματα στο χώρο του χορού ειδικά για εσένα.

Κάλεσε μας ή έλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και επωφελήσου των οικονομικών τιμών γρήγορα καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος… Τώρα  μαθήματα με ΛΙΓΟΤΕΡΑ από 2 ευρώ την ώρα…ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ;

Ο χορός σμιλεύει το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα. Είναι ο πλέον διασκεδαστικός τρόπος για να γυμναστούμε και να ανακτήσουμε την ψυχική μας αρμονία και ισορροπία. Επιπλέον, τα οφέλη για την καρδιά, τους πνεύμονες, τα σωματικά και ψυχικά άλγη είναι άμεσα και ουσιαστικά. Για τους λόγους αυτούς, η ενασχόληση με το χορό δεν πρέπει να είναι απλά ένα ενδιαφέρον αλλά μία ουσιαστική διέξοδος στα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Διδάσκουμε όλα τα είδη χορών στις πιο οικονομικές τιμές. Έχοντας διδακτική και προπονητική εμπειρία πλέον των είκοσι ετών, διδάσκουμε τα πλέον αναγνωρισμένα βηματολόγια International style και American style με άρτια τεχνική και απόλυτη επιτυχία. Οι αθλητές μας και οι αγωνιστικές μας ομάδες καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πρωταθλήματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού ενώ οι δάσκαλοί μας είναι ενημερωμένοι, προπονημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι.

Για εσένα που θέλεις να μπεις στην οικογένεια του χορού και να βρεις μία νέα μεγάλη παρέα για να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο, να γυμνάζεσαι ή να διασκεδάζεις, έλα κοντά μας ΤΩΡΑ.

Εάν θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και να μάθεις χορό μέσα σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον, έλα να εγγραφείς στα ομαδικά μας μαθήματα. Διδάσκονται όλα τα είδη χορών με τρόπο εύκολο, αποτελεσματικό και συνάμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Ακόμα, αν είσαι γονέας και θέλεις το παιδί σου να πάρει σωστή ανάπτυξη, κάνε τη σωστή επιλογή για την σωματική διάπλαση, την πειθαρχία και την κιναισθητική νοημοσύνη του παιδιού σου. Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας και με τη βοήθεια των άρτια καταρτισμένων καθηγητών μας το παιδί αυξάνει την αυτοπεποίθησή του και την αυτοπειθαρχία του βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αρμονία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα. Η ψυχοσωματική ευημερία και η οξύτητα του πνεύματος βελτιώνονται μέσα από τα μαθήματα χοροκίνισης, τη διδασκαλία αθλητικού χορού και την εκτέλεση κατάλληλα προσαρμοσμένων στους μικρούς μας φίλους χορογραφιών.

Εάν επιθυμείς  να έχεις την αμέριστη προσοχή του καθηγητή χορού  και ταυτόχρονα να ορίζεις το μάθημα την ημέρα και την ώρα που εσύ επιλέγεις χωρίς να χρεώνεσαι εάν δεν το κάνεις, προσφέρουμε ιδιωτικά μαθήματα στην πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ.

Για τους νέους εν δυνάμει συναδέλφους μας, έχουμε δημιουργήσει τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα εκπαίδευσης με εγγυημένα την χαμηλότερη τιμή αλλά και με εγγυημένα αποτελέσματα. Γίνε κοντά μας δάσκαλος χορού και γίνε μέλος της διεθνούς ένωσης δασκάλων χορού. Άλλωστε, καθώς ο χορός είναι σπουδή, η επαγγελματική κατάρτιση των χορευτών μας είναι προτεραιότητά μας. Αρχίστε και ολοκληρώστε κοντά μας την επαγγελματική σας εκπαίδευση και συμμετοχή στις επαγγελματικές εξετάσεις χορού για την απόκτηση επαγγελματικών πτυχίων της International Dance Teachers’ Association.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα σε συνάρτηση με την προσφερόμενη τιμή είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξει!

Και επειδή ο χορός για εμάς είναι τρόπος ζωής αναλαμβάνουμε την προπόνηση αθλητών χορού με φιλικές τιμές. Εάν θέλεις να ασχοληθείς με τον αγωνιστικό χορό και να λάβεις μέρος σε αγώνες χορού στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, έλα να ενταχθείς στα αγωνιστικά τμήματα (competitive dance) της MetroDance με μόλις 4 ευρώ την ώρα. Στόχος μας είναι η προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού χορού στην Ελλάδα και όχι η οικονομική αποδυνάμωση των αθλητών μας.

Εάν πάλι έχει φθάσει για εσένα η μεγάλη ώρα, επωφελήσου της μεγάλης οικονομικής προσφοράς της MetroDance για την χορογραφία του γάμου σου σε τιμή special και ξεκίνα τον χορό της ζωής σου. Ως δώρο για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σου αναλαμβάνουμε την χορογραφία του γάμου σου με ελάχιστα χρήματα. Θα δημιουργήσουμε για εσένα την κατάλληλη χορογραφία που αναπαριστά την όμορφη προσωπική σου ιστορία. Ο εντυπωσιασμός των φίλων και συγγενών που θα παρευρίσκονται στο γάμο είναι σίγουρη όπως επίσης σίγουρη είναι η παροχή της υπηρεσίας εκ μέρους μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η διεύθυνση της σχολής χορού MetroDance by Bolero κατανοώντας απόλυτα την οικονομική κατάσταση της ελληνικής πραγματικότητας φροντίζει να μετατρέψει την ενασχόληση με το χορό από μία δυσπρόσιτη πολυτέλεια σε ένα οικονομικά προσιτό αγαθό παρέχοντας ανταγωνιστικές χαμηλές τιμές και  ειδικές προσφορές για την εκμάθηση του είδους χορού που σας ενδιαφέρει.

Κοντά μας θα βρεις σίγουρα μία οικονομική προσφορά που θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές σου δυνατότητες και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Εσύ πρέπει να πάρεις την απόφαση και να έρθεις κοντά μας. Εμείς φροντίζουμε για όλα τα άλλα παρέχοντας τις πιο οικονομικές τιμές εκμάθησης χορών latin, ballroom, oriental, ballet, hip hop, salsa, tango argentino και zumba σε ερασιτεχνικό, αθλητικό ή επαγγελματικό επίπεδο.