Μαθήματα χορού

Ως ακαδημία χορού ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στη MetroDance διδάσκωνται ολα ανεξαιρέτως τα είδη χορού από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο. Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη διδάσκοντας όλα τα βηματολόγια σε όλα τα είδη χορού και δίνοντάς σας την δυνατότητα εξέλιξης και απόκτησης όλων των αναγνωρισμένων διπλωμάτων χορού.

Η φιλοσοφία μας

Αγαπάμε τον χορό!!! Είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Γι’αυτό εφαρμόζουμε τεχνικές για την καλλιέργεια όχι μόνο του σώματος αλλά και του πνεύματος.

Ακριβώς απέναντι από το σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο, δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι εναλλασσόμενες μελωδίες και οι εντυπωσιακές κινήσεις των διδασκόντων και των διδασκόμενων σας μεταφέρουν σε ένα κόσμο εκπληκτικό: στον κόσμο της καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης. Έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τη δική σας ψυχαγωγία και εκπαίδευση σχεδιάσαμε και οργανώσαμε μία ακαδημία χορού άρτια εξοπλισμένη, με έντονα χρώματα και μοντέρνα διακόσμηση όπου κάθε ενδιαφερόμενος – από τους πιο αρχάριους μαθητές έως τους πιο έμπειρους επαγγελματίες – μπορεί να εξελίξει και να βελτιώσει την κίνησή του και κυρίως να αποβάλλει τις δυσάρεστες σκέψεις της καθημερινότητας…

Αρωγός στην προσπάθειά μας να προάγουμε το χορό και τη διάδοσή του είναι αναμφισβήτητα οι άρτια εκπαιδευμένοι καθηγητές μας. Κατέχοντας εθνικά και διεθνή επαγγελματικά πτυχία χορού αλλά και πληθώρα επάθλων και μεταλλίων από εθνικούς και παγκόσμιους χορευτικούς αγώνες διακρίνονται για τις γνώσεις τους, την μεταδοτικότητά τους, το ήθος τους, τον επαγγελματισμό τους, το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το χορό και τους μαθητές μας. Μαζί μας μπορείτε να βελτιώσετε την κίνησή σας, να αυξήσετε την ελαστικότητα του σώματός σας και σίγουρα να βιώσετε την εμπειρία της καλλιτεχνικής και ψυχικής έκφρασης. Και επειδή ο χορός δεν σταματάει ποτέ, οι ήδη μυημένοι στον αθλητικό χορό μπορούν να βρουν κοντά μας καταξιωμένους προπονητές και χορογράφους για να τελειοποιήσουν τις κινήσεις τους και τις τεχνικές τους. Κοντά σε εμάς μπορείτε να βρείτε ακριβώς ό,τι ψάχνετε!

Μέλος του World Dance Organisation (W.D.O.),International Dance Organization (I.D.O), του World Dance & Dance Sport Council (W.D.D.S.C.), του International Dance Teacher Association (I.D.T.A),

του World Dance Council (W.D.C.),της Imper

ial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.), του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (N.D.C.G.), του Εuro Dance Center Programme, της

World DanceSport Federation (W.D.S.F.) .

 

 

Μέλος του International Dance Or

ganization (I.D.O), του World Dance & Danc

e Sport Council (W.D.D.S.C.), του International Dance Teacher Association (I.D.T.A), της Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.), του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (N.D.C.G.), του Εuro Dance Center Programme και συμμετέχοντας σε πληθώρα πρωταθλημάτων όλων των εθνικών και παγκόσμιων οργανισμών χορού, η MetroDance αποτελεί σταυροδρόμι συνάντησης πασίγνωστων καθηγητών, εξεταστών, αθλητών χορού και χορογράφων από όλο τον κόσμο. Αποτελώντας επίσημο εξεταστικό κέντρο του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού χορού Ι.D.T.A. εγγυάται σε εσάς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα όχι μόνο να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας μέσω επίσημων και αναγνωρισμένων εξετάσεων με Άγγλους εξεταστές αλλά και να αποκτήσετε επαγγελματική κατάρτιση αποκτώντας επαγγελματικά πτυχία χορού.

…20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ …προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης!

Η ακαδημία χορού MetroDance, με την ποικιλία των διεξαγόμενων μαθημάτων όλων των επιπέδων και όλων των ειδών, στέκεται στο πλευρό σας για να προτείνει σε εσάς το βέλτιστο πρόγραμμα για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Ελάτε κοντά μας σήμερα για να περιπλανηθούμε μαζί στα μελωδικά μονοπάτια του χορευτικού κόσμου…

Αθλητικός χορός

Φανατικοί οπαδοί του  αλλά και της ποιοτικής διδασκαλίας του, αναλαμβάνουμε την αθλητικών ζευγαριών ή ομάδων καθώς και την επαγγελματική κατάρτιση των χορευτών έτσι ώστε να αποκτήσουμε νέα μέλη στην διδακτική μας οικογένεια. Απευθυνθείτε στη διεύθυνση της σχολής και σχεδιάστε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας καθορίζοντας οι ίδιοι την ταχύτητα της εκπαίδευσή σας!!

Είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα το δικό σας χορευτικό όνειρο…

Στους μικρούς μας φίλους επιφυλάσσουμε μεγάλες εκπλήξεις. Έμπειροι καθηγητές χορού με μεγάλη διδακτική πείρα περιμένουν να αναδείξουν το ταλέντο των παιδιών σας και να τους διδάξουν τα πρώτα τους χορευτικά βήματα.

Οι μικροί μας ήρωες μας κάνουν κάθε χρονιά υπερήφανους με τις επιδόσεις τους μπροστά στους Άγγλους εξεταστές χορού αλλά και στους θεατές των παραστάσεών μας.

Για παιδιά από 3 ετών και άνω υπάρχουν ειδικά οργανωμένα τμήματα ώστε οι μικρότεροί μας μαθητές να περνούν αξέχαστες στιγμές!!! Μέσα στα τμήματά μας το παιδί μπορεί να απολαύσει τα οφέλη του χορού στη σωματική και ψυχική του διάπλαση αποκτώντας σωματική ευεξία, αυτοεκτίμηση και κοινωνικότητα.

Τέλος, για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας εμπνεόμαστε εντυπωσιακές χορογραφίες γάμου. Εκρηκτικοί συνδυασμοί βημάτων και απρόσμενες εναλλαγές κινήσεων θα χαρίσουν μία εμπειρία διαφορετική σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Χοροδιδάσκαλοι, χορευτές, προπονητές, αθλητές και παραγωγοί μουσικοχορευτικών θεαμάτων και musical αφιερώνουμε τη ζωή μας στη μαγεία του χορού… Το σημείο συνάντησής μας είναι στον Άγιο Δημήτριο απέναντι από το μετρό, όπου σας περιμένουμε για να ζήσουμε ανεπανάληπτες χορευτικές στιγμές.